15 Aralık 2016 Perşembe

Regal Ferforje Saat

Regal Ferforje Saat

Hani bazen bir duvar saati görürüz ne kadar güzelmiş diye baktığımız o saatleri nasıl görüyorsanız, ferforje duvar saati işte sizin duvarınıza aynen öyle gözükecektir. Çünkü ferforje duvar saatleri eğer güzel bir işçilik varsa ve kaliteli bir ürün ise emin olun duvarınıza çok güzel yakışacaktır. Bu bağlamda sizi kaliteli yani saatpa dan ferforje saat almaya davet ediyoruz. 

Ferforje saat genel olarak metal olduğu için özellikle ağır olması en baştaki özelliğidir. Buna karşın kaliteli bir üründen yapılmışsa duvarınıza yıllarca eşlik edecektir. Yani kaliteli ferforje saatler çocuklarınıza kalabilir. Nasıl ki babalarımızdan annelerimizden bize kalan duvar saatleri varsa aynen öyle. Çünkü ferforje saatin bozulmasını öngörecek bir şey yoktur. En kötü ihtimal mekanizması bozulur ama nihayetinde o da tamir edilebilir. Ancak metal olan bölümü size yıllarca eşlik edecektir.


Günümüzde özellikle Çin malı ürünlerde ki kalite sıkıntısı ferforje saatte de yaşanmaktadır. Yani size kaliteli bir duvar saati dediğimizde özellikle Türk malı olması gerekiyor ayrıca el işçiliği de olması gerekiyor dersek yanlış olmaz. Regal duvar saati bu bağlamda hem Türk malı olması hem de el ile yapılması ayrıca güzel bir üründür. Yani İstanbul da üretilip tüm dünyaya gönderilmektedir. Ve regal ferforje duvar saati genel olarak el ile işlenmektedir.