20 Aralık 2016 Salı

Esin Halı Yıkama


Halılarınız ilk halı yıkama işlemine hazır hale getirilmek için halılarınız çırpma makinesinden geçerek üzerindeki kıl ve kaba tozlar alınır. Daha sonra şampuanlı leke sökücü dinlenme havuzunda bekletilir ve halının derinlerindeki kir ve lekeler üst kısma çıkarılarak temizlenmeye hazır hale getirilir. Daha sonra makineye verilerek temizleme işlemi başlatılır. Makinedeki temizleme esnasında bir çok aşamadan geçer bunlar sırasıyla ön yıkamadaki fırçalar halının kirlerini tozunu yukarı çıkartır. Orta aşamadaki fırçaya geçtiğinde halını üzerindeki tüm lekeler tam kapsamlı olarak temizlenir. Halı yıkamanın bir sonraki aşamasında büyük role fırça ile ve halı yumuşatıcısı ile birlikte fırça halıya yumuşatıcıyı derinlemesine enjekte eder Üzerindeki ince kıl ve tozları tamamen temizlemiş olur.


Bu aşamalar bittikten sonra durulama aşamasına geçilir. Otomatik makinelerle tazyikli suyla halının üzerinde bulunan şampuan ve leke sökücüler tamamen arındırılana kadar durulama işlemi devam eder. Arındırıldıktan sonra makinede otomatik olarak sarılan halınız kurutma bölümüne verilir. Kurutma bölümünden sonra hav(belli sıcaklıkta bulunan) odasına alınır. Temiz havalı bir ortamda halınızın %100 kuruması sağlanıncaya kadar bekletilir. Bu aşamadan sonra kontrol masasına alınır. Kontrol masasında kontrol işlemi bittikten sonra isteğiniz doğrultusunda halı parfümlenir(halınız teslim alınırken sorulur ve istemezseniz halınıza uygulanmaz). Bu aşamadan sonra halınız poşetlenir ve istif odasına alınır. Daha sonra teslim süresinden 24 saat önce aranır verilen saat ve randevuya istinaden halınız tarafınıza teslim edilir.  

Hizmet bölgelerimiz: Küçükçekmece halı yıkama, Sefaköyhalı yıkama, Halkalı halı yıkama, Kayaşehir halı yıkama, Başakşehir halı yıkama, Kanarya halı yıkama, Cennet halı yıkama, Gültepe halı yıkama