2 Kasım 2016 Çarşamba

STİLETTO – Parponi.com

Parponi.com

Son zamanlar da internet üzerinden satış yapan e-ticaret firma sayılarında hatırı sayılır bir artış oldu buraya kadar her şey düzgün gözükse de firmaların insanları çekmek için özellikle fiyatları oldukça düşürmesi ve kullanılan malzemeleri de dip seviyelere çekmeleri büyük problemlere yol açtı. Alınan ayakkabılar bir kaç hafta sonunda bozulmaya ve boya atmaya başladı. Bizim gibi ürünlerini dışarından almayan kendi ürünlerini satan parponi.com ise ilk günden beri yüzde yüz müşteri memnuniyeti vizyonu ile internetin yükselen trendlerinden...

Parponi, günümüzün modern kadınlarının hayallerini gerçekleştiriyor. Kadınları, arzu ettikleri şıklık ve rahatlıkla buluşturan parponi, aynı zamanda farklı ortamlarda bulunmak zorunda kalan pek çok kadının aradıkları her türlü modeli bir arada sunarak şeçimlerini kolaylaştırıyor.


STİLETTO – Parponi.com

Ayakkabı sektöründe Türkiye' nin en iyi alışveriş sitelerinden biri olma vizyonu ile kurulmuş olan sitemizin hedefi, üyelerimize bekledikleri en iyi hizmeti sorunsuz bir şekilde vermek ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktır.  Özellikle stiletto modellerimizdeki çeşitlilik sizleri oldukça memnun edecek.

Parponi.com'dan yapacağınız alışverişlerde güvenliğiniz ön planda tutulmaktadır, güvenli ve kolay alışveriş yapılabilmesi, her türlü istek ve talebi karşılanabilmesi için altyapımız en son teknoloji ile desteklenmektedir.


Parponi.com'da düzenlenecek kampanyalar ile sezon ürünlerine, uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile sahip olabileceksiniz.