30 Ekim 2016 Pazar

Dubai’de Yatırım

Dubai

Ortadoğu'nun parlayan yıldızı Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri'nden bir tanesidir. Önceden bir balıkçı kasabası olan Dubai, daha sonra sahip olduğu petrol kaynaklarıyla son dönemde hızla gelişti. Çöl iklimine sahip olan bu güzel şehir, bulutlara değen gökdelenleri, lüks Dubai otelleri, yapay adaları, devasa alışveriş merkezleri ve sahilleriyle pek çok turisti kendine çekmektedir. 

BAE'nin Dubai kentinde otel yatırımları dünyadaki ekonomik krize meydan okurcasına hız kesmeden sürüyor. Dubai pazarında son yıllarda muhteşem bir ivme kazanan otel endüstrisinde, bireysel yatırımcılar içinde müthiş fırsatlar söz konusu.


Dubai’nin yüksek talep gören bölgelerinde yapılan lüks otellerin içindeki süitler bireysel yatırımcılara da satılmakta ve dolar bazında yüksek dönüşüm oranlarında karlar sağlanmakta.

Bu oteller, yüksek hizmet kalitesi ve yüksek kar realizasyonu için, dünya çapındaki markalar tarafından işletilmektedir.

Dubai gibi geleceği şimdikinden de parlak görülen bir lokasyonda, otel süitlerine yatırım yapmak çok akıllıca bir yatırım olarak görünüyor.

Otel yapımında uzman bir yatırım grubu tarafından yapılan ve dünyanın en büyük otel şirketleri tarafından işletilen, otellerden bir yada daha fazla  süit ünitesi satın alarak, otel süitlerinin kiralanmasında elde edilen gelir üzerinden, Amerikan Doları bazında büyük getiriler elde edebilirsiniz. (Yıllık bazda yaklaşık %8- %10 )


Dubai otel yatırımları konusu hakkında bilgilendirmelerimizin devamını Dubai’ de Yatırım Kategorisi altında bulabilirsiniz, paylaşımlarımız devam edecek.