4 Mayıs 2017 Perşembe

BSP Hidrolik Çekiç ve Zemin Kompaktörleri

BSP Hidrolik Çekiç ve Zemin Kompaktörleri

Dünyanın ilk ve en önemli hidrolik çekiç ve zeminkompaksiyonu ekipmanı üreticisi olan BSP, şimdi NEFTAŞ güvencesiyle Türkiye’de. BSP, birçok farklı uygulama alanına yönelik ekipmanları ve farklı tipte modelleriyle birçok zemin ıslahı ve çakma kazık uygulamasında müşterilerine farklı çözümler sunmaktadır.

Zemin sıkılaştırma, prekast beton kazık çekici, çelik boru çekici, hidrolik çekiçler, ekskavatöre monte RIC (Rapid Impact Compaction) kompaktörleri gibi farklı alanlara ve uygulamalara yönelik makineleriyle yüz yıllık deneyimlerini sektöre aktarmaktadır.


Türkiye temsilciliğini Neftaş’ın yapmakta olduğu BSP, zemin ıslahı ve kazık çakımı konusunda en önemli ortağınız olacaktır.

BSP Hidrolik Çekiç ve Zemin Kompaktörleri


BSP’nin yanısıra birçok farklı inşaat makinesi ve endüstriyel ekipmanların Türkiye satış ve servisini yapan Neftaş, kule vinçler, mobil vinçler, TBM tünel makineleri, sondaj makineleri, zemin makineleri, dalgıç pompalar gibi ürün tiplerinde de dünyanın önde gelen markalarının temsilciliğini yapmaktadır. Detaylı bilgi için www.neftas.com