23 Nisan 2017 Pazar

Bel Fıtığı Ameliyatı - Dr. Tamer Tekin

Bel Fıtığı Ameliyatı - Dr. Tamer Tekin

Bel ağrısı ve kasılması ile başlayan hastalıklar, genelde bel merkezli olmakla birlikte fıtığa kadar yolu olan, maalesef ağrısı bol ve meşakkatli hastalıklar içerisinde yerlerini alırlar. Özellikle bel fıtığına doğru giden bel ağrıları ile baş etmek, pek çok insan için tek başına epey zordur. Bu sebepten bir doktora görünmek ve muayene olmak, kesin çözüm içerir. ABD’de nüfusun yüzde beşinin bel ağrısı ile cebelleştiğini göz önüne aldığımızda; bel kayması muhtemel insanların da olduğu rahatlıkla anlaşılabilir. Türkiye’de de bel fıtığı, maalesef sıklıkla karşılaşılan hastalıklardan bir tanesi.

Bel fıtığı ameliyatı ise yapılması dikkat gerektiren ameliyatlardan. Zira, operasyonun riskli bir operasyon olduğu ve doktorun yaptığı herhangi bir yanlış hareketin nelere sebep olabileceği maalesef bilinmiyor. Boyun fıtığı ve bel fıtığı konusunda muayene olmak, ilk mantıklı hareket olmakla beraber, bu muayene için de uzman bir doktorla görüşmeniz yine yararlı olacaktır. İstanbul’un en iyilerinden Doktor Tamer Tekin, belki de muayene olabileceğiniz ve omurga ameliyatlarında tam başarı elde edebilen Türkiye’nin seçkin doktorlarından bir tanesidir.

Sizin de kısmi bel yahut boyun ağrılarınız varsa ve boyun fıtığı, bel fıtığı, bel kayması gibi rahatsızlıklardan şüpheleniyorsanız, bu ağrıların kalıcı felçle de sonuçlandığını göz önüne aldığımızda derhal bir muayenenin elzem olduğunu anlayabilirsiniz. Hemen, tetkik ve bazı işlemler için, alanında uzman bir doktora danışmanız, bu yolda atabileceğiniz ilk mantıklı adım olacaktır.