5 Şubat 2017 Pazar

Hurdacılık Sektörü – Güneyler Metal

Hurdacılık Sektörü – Güneyler Metal

Hurdacılık sektörü gün geçtikçe değeri artan ve emek isteyen bir iştir. Herkesin üstünden kalkamayacağı hafifi yüklü işlerden değildir gerek bilek gücü gerek zihinsel bir potansiyelin mevcut olması gerekmektedir.

Hurdacılık sektöründe ciddi paralar dönmektedir. Genel olarak insanlar birçok malzemesini eskidiği ya da yenileme ihtiyacı duyduğu zaman çöpe atmayı tercih ederler, bu şekilde yapan bir toplumda geri dönüşümün zayıf kaldığı görülmektedir.

Hurdacılar neler yaparlar?
Hurdacılar sizin evinizde iş yerinde vs gibi yerlerde kullanmış olduğunuz eski gördüğünüz malzemeleri kendi ihtiyaçları doğrultusunda sizlerden bir ücret karşılığı alıp onları parçalayıp geri dönüşüme gönderirler. Bu şekilde kendileri ihtiyaçları olan parayı elde etmiş olurlar. Çok fazla emek ve kas gücüne ihtiyaç olan bu meslekte çalışan her bireyi tebrik ederiz. Doğayı temiz tutmada öncelikli gelen kişilerdir hurdacılar.


Hurdacılık da hangi maddeler alınır?
Hurdacılık deyince akla birçok şey geliyor ve haklısınız bu şekilde düşünmekte. Genel olarak hurdacılar nasıl maddeler alır, kullanılır dersek şu şekilde söyleyebiliriz, Bakır hurda, Alüminyum Hurda, Kablo hurda, Çinko hurda, Sarı hurda, Kurşun Hurda, Moloz Hurda, gibi çoklu alanları mevcuttur.

Günlük yaşantımız da bu maddeler hangi cihazlarda var dersek?
Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte hurdacılık sektörü bir parça can kazanmayı başarmıştır, bunun sebebi birçok elektronik eşyanın hurdacılık sektöründe gerekli olan materyallerinin ’de içerisinde bulundurmasıdır. Örneğin bir buzdolabı hurdacıya verilebilir veya bir çamaşır makinası televizyon ütü bilgisayar, bilgisayar parçalar (monitör, anakart, kasa vs.) bir bisiklet gibi birçok ürün hurdacılık sektöründe önemli yer alır.

Hurdacılık mesleği geri dönüşüme büyük katkıları vardır. İzlerinde hurdacılara ve geri dönüşüme katkıda bulunmak istiyorsanız, eskimiş yenilemek istediğiniz bozulmuş ve hurdacının işine yarayabilecek bir parça olarak düşünüyorsanız o parçanızı hurdacılara vermenizi tavsiye ederiz bu sayede hem çevreye hemde kendinize yatırım yapmış olursunuz.

Güneyler Hurda Nerelerde Hizmet Verir?
Güneyler hurda hurdacılık sektöründe öne gelen firma olma yolunda ilerleyen uzman personel kadrosuyla liderliğe doğru çıkmaya devam etmektedir. Güneyler hurda birçok bölgede işlevselliğini sürdürürken diğer yandan kalitesinden taviz vermemektedir.

Güneyler hurda birçok bölgeden semt ’den hurda alımı yapılmaktadır. Hizmet kalitesi yüksek seviyede olan güneyler hurda hurda alımında en çok tercih edilen firmadır.

Güneyler hurdacılık sektöründe en çok seçilen firma olmasının nedeni gerek maliyet bakımından gerek yapılan iş kalitesi bakımından liderliğe oynamaktadır. Bundan dolayı birçok kişi ve firmaların öncelikli olarak seçtiği bir firmadır.

Güneyler hurdanın nerelerde hizmet verdiğine gelirsek;
Güneyler hurda birçok Bölge’de hizmet vermektedir. Bunları şu şekilde sıralayabiliriz.
Göktürk Hurda, Kemerburgaz Hurda, Arnavutköy Hurda, Kağıthane Hurda, Alibeyköy Hurda, Eyüp Hurda, Seyrantepe Hurda, Sarıyer Hurda, Habipler Hurda, Gaziosmanpaşa Hurda, Şişli Hurda, Mecidiyeköy Hurda, Levent Hurda, Maslak Hurda, İstinye Hurda, Başakşehir Hurda, Zeytinburda Hurda, Fatih Hurda Olarak söyleyebiliriz.

Güneyler Hurda olarak en uygun fiyata en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Hurdacılık sektöründe lider olma yolunda ilerliyoruz.