5 Ağustos 2016 Cuma

Hava Kilidi Üretim Firması – Hava Kilidi İmalatı Yapan Firma – Sultan.com.tr

Merhabalar. Hava kilidi nedir? Öncelikli olarak bundan bahsedelim sizlere. Pnömatik sistemlerde silo, siklon ve mikser gibi yerlerden malzemenin alınarak boşaltıldığı bölgeler arasındaki hava akışını engelleyip ürünün rahat bir şekilde akışını sağlayan hava kesiciye hava kilidi adı verilmektedir. Hava kilidi – rotary valve dozajlayıcı, silo altlarında oransal boşaltıcı olarak da kullanılabilmektedir.

Sultan.com.tr üzerinden hizmet veren Sultan Makina San. Tic. Ltd. Sti İmalatını yaptığı endüstriyel tip hava kilitleri her çeşit proseste çalışacak rotor ve gövde seçeneklerine sahiptir. AISI 304- AISI 316 başta olmak üzere Kimya, Maden ve Gıda gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta ve ağır himet tipi modelleri ile Türk sanayicisinin hizmetindedir.


Hava kilidi üretimi – hava kilidi imalatı konusunda sultan.com.tr Türkiye’nin en iyi firmalarından bir tanesidir. Sultan.com.tr deneyimleriyle bilir ki her prosesin farklı bir rejimi vardır. Bu açıdan her proses ve kapasiteye göre farklı bir çözüm üretmeniz gerekir. Bu da sultan makinanın hava kilidi üretimindeki temel prensibidir.

Hava Kilidi-Hücre Tekeri ST37,ST 52,Özel Alaşımlı Sanayi dökümleri, Ni-Hard, Karbon çelik ve AISI-304 AISI-316 Paslanmaz olarak üretilmektedir. Hücre Tekeri Yataklama tipleri, sızdırmazlık elemanları salmastra, mekanik salmastra, keçe ve yine prosese göre farklılık gösterilmektedir. Hava Kilidi Hücre Tekerlerinin iç Rotorlar bıçaklı, Yuvarlatılmış tip, Ayarlanabilir kanatçık tipli, Sıyırcılı, Polyamid... Vs gibi tamamı ile uygulanacak proses ile ilgili olarak sayısız değişiklikler gösterebilir. Bu değişikliklerin biri de hava kilidinin kullanılacak malzemenin granül yapısı ve yapısıyla ilgili olarak giriş tipidir.

Hava kilitleri kaplama tipi olarak teflon, seramik, pp, ıslah çelikleri – polimerler olarak değişkenlik gösterebilir. Hava kilidi – rotary valve ile ilgili daha detaylı bilgileri sultan.com.tr 'de bulabilirsiniz.